Dołączył(a): 14 lut 2009 22:34 Posty: 1013 Lokalizacja: Warszawa
Witamy na naszym forum
Witajcie na naszym forum. Mam nadzieję, że wspólnie sprawimy, by to miejsce było szczególne. Forum powstało niedawno, więc może być jeszcze na nim trochę błędów, może dziwnie działać, albo - co gorsze - nie działać. Bardzo proszę o wyłapywanie i zgłaszanie mi w odpowiednim dziale wszelkich uwag, problemów - bardzo dziękuję.
I zapraszam do pisania!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Pluszak & Junior
24 mar 2009 10:31
ojejku
Dołączył(a): 24 mar 2009 09:53 Posty: 327 Lokalizacja: Warszawa - Bemowo
Re: Witamy na naszym forum
Baaaardzo się cieszę, że wyrwałyśmy się w końcu z Mamli. Jestem wdzięczna dziewczynom, że udostępniły nam swoje forum, ale nie ukrywam, że lepiej się czuję w kameralnym towarzystwie znanym mam. Dzięki kassandra
_________________ JUSTYNA - MAMA MAI (26 kwietnia 2008 r.) I FILIPA (31 grudnia 2009 r.)
24 mar 2009 10:50
koffik25
cześć.
Chcialam się przedstawić i zapytać,czy mogę do Was dołączyć..?
Mam 27 lat i jestem mamą rocznej Igusi. Mieszkamy na Bemowie. POki co przebywam na wychowawczym,ale od września 2010 mam nadzieję,ze moja Pchełka pójdzie do żłobka.
Byłoby mimiło gdybym mogła należec do Waszego grona i poznać fajne osoby.
Pozdrawiam koffik- Aga
08 wrz 2009 08:21
kassandra
Matka Administratorka
Zapraszamy na nasze spotkania na żywo w Art Bemie (szczegóły na www.klubmam.com) oraz do pisania na forum.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Pluszak & Junior
08 wrz 2009 10:37
kasia dobosz
Witam serdecznie
dziś z Maksem będziemy pierwszy raz na spotkaniu Już się nie mogę doczekać
09 lis 2009 11:38
kassandra
Matka Administratorka
I jak?
Dzisiaj list motywacyjny był, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość